Autor: Kadi Heinsalu • 4. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITK on aprillist käsitlenud ligi 1000 e-saatekirja

Sisekliiniku juhataja Kai Sukles valiti ka 2012 ITK aasta arstiks. Tunnustust jagab haigla juht Ralf Allikvee.
Foto: ITK
Täna toimub ITK sisekliiniku XIV konverents, kus sisekliiniku juhataja sisearst Kai Sukles märkis avasõnades, et aprillis alustatud tegevus e-konsultatsioonide ja –saatekirjadega on juba ligi tuhat e-saatekirja toonud.

Suklese sõnul alustati aprillis endokrinoloogia, lisandusid teised erialad kuni augustis lisandus viimati pulmonoloogia ja onkoloogia. Alates jaanuarist on tema sõnul võimalik ka sisearsti e-konsultatsioonid. Katmata on veel kardioloogia ja dermatoveneroloogia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708