Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla juhatuse liikmena alustab Katrin Rasmann

Regionaalhaigla juhatuse liige Katrin Rasman.
Foto: Regionaalhaigla
Täna alustas Regionaalhaigla juhatuse liikmena tööd Katrin Rasmann, kes hakkab vastutama juhatuses finantsjuhtimise ja IT valdkonna eest.

Katrin Rasmanni sõnul ajendas teda Regionaalhaigla juhatuse liikmena tööle asumisel soov rakendada nii äri- kui ka avalikus sektoris omandatud professionaalseid oskusi ning kogemusi meditsiinivaldkonnas. „Katrin Rasmannil on pikaaegne ja mitmekülgne juhtimiskogemus,“ ütles juhatuse esimees Agris Peedu. “Mul on hea meel, et Katrin toob endaga Regionaalhaiglasse värske vaate. Tema kogemus rikastab kindlasti meie juhtimismeeskonda.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708