Autor: Mirjam Esperk • 6. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõru: unemeditsiin on ülekohtuselt kõrvale jäänud

regionaalhaigla kopsuarst-unearst Erve Sõõru.
Foto: Erakogu
Uuringud on näidanud, et õigeaegne unehäirete diagnostika ja ravi vähendavad riigi majandus- ning tervishoiukulusid enam kui kaks korda. Kõrgete lisakulude kartuses on aga seltsi ettepanekud tagasi lükatud, rääkis unemeditsiini seltsi juhataja Erve Sõõru.

Unemeditsiini selts otsustas liituda erialaseltside ühispöördumisega, sest nad on veendumusel, et unemeditsiini alarahastamisega kannatab elanikkonna turvatunne ja jätkusuutlikkus, rääkis unemeditsiini seltsi juhatuse liige, regionaalhaigla kopsuarst-unearst Erve Sõõru.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708