Autor: Violetta Riidas • 13. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erisoodustusmaksust võib vabaneda ka eraravikindlustus

Foto: Caro Scanpix
Riigikogu rahanduskomisjon tegi ettepaneku lisada maksuseaduse kobareelnõusse ka võimalus vabastada tööandja tasutav eraravikindlustus erisoodustusmaksust. Praegu pakub eraravikindlustust Eestis ainult üks kindlustusselts.

Riigikogu rahanduskomisjon võttis arvesse erinevate huvigruppide kaasamisega saadud ettepanekuid. Üks neist puudutab eraravikindlustust, mis nüüd erisoodustusmaksust vabastada soovitakse, kirjutas ERR Uudised.Kuigi riigikogu rahanduskomisjoni liige Priit Sibul (IRL) nimetas eelnõusse muudatusettepaneku esitajana lisaks poliitikutele ka kindlustusseltse, siis tegelikkuses on ettepaneku taga ERGO kindlustuse huvid, kes on praegu ainus Eestis eraravikindlustust pakkuv selts, ehkki eelnõu vastuvõtmisel võib teenuse vastu tekkida huvi ka teistel seltsidel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708