Autor: Violetta Riidas • 19. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ain Aaviksoo sai veel ühe ameti

Ain Aaviksoo lennukad ideed on seotud eelkõiige digimaailma ja e-tervisega.
Foto: Raul Mee
Sotsiaalministeerium nimetas omalt poolt Riikliku siirdemeditsiini ja kliiniliste teadusuuringute keskuse nõukogu liikmeks nõukogu liikmeks e -teenuste arengu ja innovatsiooni asekantsleri Ain Aaviksoo.

Riiklik siirdemeditsiini ja kliiniliste teadusuuringute keskus (RSKTK) on riiklik teadusinfrastruktuur mille moodustasid Tartu Ülikool, Eesti Maaülikool ja Tartu Ülikooli Kliinikum. Keskuse eesmärgiks on arendada terviseuuringuid Eestis ning aidata kaasa meditsiiniliste uuringute arengule. RSKTK ühendab erinevad Eestis tegutsevad teadlased ning on ka partneriks riigile, ettevõtjatele ja ühiskonnale laiemalt terviseuuringutealase ekspertiisi osutamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708