Autor: Kadi Heinsalu • 2. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööd alustav uus ametkond jääb E-tervise ruumidesse

Katrin Reinhold on uue asutuse juht.
Foto: Arne Kailas, Sotsiaalministeerium
Jaanuarist tööd alustav Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus (TEHIK) jääb Uus-Tatari tänavale, kus varem tegutses tema eelkäija E-tervise sihtasutus.

Pressiteate järgi ühendab Tervise- ja Heaolu Infosüsteemide Keskus seni killustunud süsteemi ja on riigile partneriks IKT kompetentsikeskusena tervise-, sotsiaal- ja töövaldkonnas e-teenuste arendamisel. Uue ametkonna peadirektori Katrin Reinholdi sõnul on keskuse peamisi ülesandeid hoolitseda, et e-teenused iga inimest puudutavates valdkondades aitaksid parimal moel täita riigi kohuseid inimeste ja inimeste kohuseid riigi ees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099