LTKH aasta arstiks valiti anestesioloog Aleksei Aristov

Haigla juht Imbi Moks, Aleksei Aristov ja Tallinna abilinnapea, LTKH nõukogu liige Merike Martinson.
Haigla juht Imbi Moks, Aleksei Aristov ja Tallinna abilinnapea, LTKH nõukogu...

Aastat kokkuvõtval uusaastaüritusel tunnustas Lääne-Tallinna Keskhaigla oma parimaid töötajaid, kellest aasta arsti tiitli pälvis anestesioloog dr Aleksei Aristov.

Alates 2015. aastast intensiivraviosakonna juhatajana töötav dr Aleksei Aristov sai tunnustuse selle eest, et tema juhtimisel on osakond läbi teinud suure arengu ning kasutusele on võetud uued tänapäevased ravimeetodid, tagades patsientidele järjepideva kvaliteetse ravi. Noore, uuendusmeelse ja ettevõtliku inimesena on ta pälvinud kolleegide lugupidamise ja usalduse.

Lisaks aasta arstile kuulutati välja tublimad töötajad ka teistes valdkondades. „Aasta parimate valimine on ilus traditsioon, mis kannab endas suuremat tähendust – see on võimalus öelda haigla poolt aitäh suurepärastele kolleegidele ja oma ala väga tugevatele tegijatele,“ märkis Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Imbi Moks.

Arstidest tunnustati eripreemiaga veel uroloogi dr Indrek Alast, kes on hinnatud kolleeg nii haigla arstkonna seas kui ka konsulteeriv ekspert kogu Eestis uroloogiavaldkonnas. Just tänu dr Indrek Alase eestvedamisele on Lääne-Tallinna Keskhaigla ainus haigla Eestis, kus kõik eesnäärmevähi operatsioonid tehakse väheinvasiivselt ehk laparoskoopiliselt.

Elutöö preemia pälvis proktoloog dr Urve Taal, keda peetakse ka proktoloogia koolkonna rajajaks Eestis. Tema juhendamisel on proktoloogiale spetsialiseerunud mitu põlvkonda noori arste.

Õendustöötajatest sai tunnustuse Anu Niinepuu funktsionaaldiagnostika osakonnast, haigla parimaks hooldajaks valiti Alla Medvedskaja naistekliiniku intensiivraviosakonnast ning klienditeenindajatest tunnustati suurepärase töö eest Lüürika Rüütlit kõnekeskusest.

Aasta parimad töötajad kuulutati Lääne-Tallinna Keskhaiglas välja juba 11. korda.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.