Autor: Triin Tabur • 29. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa katsetab EMO hinnakirja

Foto: Scanpix/Caro
Alates 2016. aastast on tervishoiuteenuste loetellu lisatud erakorralise meditsiini (EM) teenused vastavalt patsientide triaažikategooriale.

Kuivõrd eelnevalt ei ole EM teenuseid hinnakirjas sisaldunud ning hinnakirja välja töötamise käigus tekkis mitmeid küsimusi, otsustati esialgu rakendada EMO hinnakirja kahe piirkondliku haigla jaoks (SA Põhja Eesti Regionaalhaigla ja SA Tartu Ülikooli Kliinikum). Seda tehti arvestusega, et just neis haiglates on palju kriitilise terviseseisundiga patsiente ning tõenäoliselt kõige suurem variatsioon patsientide profiilis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099