Autor: Violetta Riidas • 12. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta õeks nimetati Annely Grossthal

Annely Grossthal on kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku erakorralise meditsiini osakonna õde.
Eesti Õdede Liit andis täna, rahvusvahelisel õdede päeval Tartus toimunud konverentsil “Õdede hääl kõlavaks!” üle aasta õe tiitli, mille pälvis SA Tartu Ülikooli Kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku erakorralise meditsiini osakonna õde Annely Grossthal.

Annely Grossthal on lisaks oma igapäevatööle panustanud ka erakorralise meditsiini valdkonna arendamisse osaledes õppepäevade korraldamisel, koostöövõrgustiku arendamisel ja valdkonna regulatsioonide täiendamisel. Kolleegide sõnul on Annely Grossthal suure vastutustundega ja kohusetundlik õde, kes arvestab töökaaslastega, oskab hinnata enda ja teiste jõuvarusid, on kiire reageerimisega ning tegutseb kiiresti ka ootamatutes situatsioonides,“ rääkis Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099