Kliinikum tunnustas Heidi-Ingrid Maaroosi

Tartu ülikooli emeriitprofessor Heidi-Ingrid Maaroos
Tartu ülikooli emeriitprofessor Heidi-Ingrid Maaroos

Kaheksateistkümnendal kliinikumi kevadkonverentsil "Odav kala, lahja leem" sai 19. kliinikumi preemia emeriitprofessor Heidi-Ingrid Maaroos.

Kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur: "Heidi-Ingrid Maaroos ei vaja väga palju tutvustamist. Ta on natukene lõhestunud isiksus - gastroeneroloog ja samas väga palju panustanud perearstindusse. Tema uurimisteemad on teda kaugele viinud. Tema otseste ja kaudsete õpilaste arvu ei suuda keegi kokku lugeda. Ta on saanud hulgaliselt tunnustusi, kuid ta arvab, et kliinikumi preemia on üks neist vägevamatest."

Heidi-Ingrid Maaroos: "Mul on tänase preemia üle väga suur heameel. See on minu jaoks väga väärtuslik tunnustus. Ma ise tunnen, et olen kliinikumiga seotud üle 50 aasta väga erinevate tegevustega väga erinevatel tööpostidel. Aga nendest kõige rohkem on mind mõjutanud see, et ma alustasin Toome kliinikus juba 4. kursusel tööd patsientidega. Sain aru, et töö patsientidega on alati seotud teadustöö ja õpetamisega. Need raamid on olnud minu teadlase ja õppejõu töös edasi. Tahan rõhutada, et kliinikum on koht, kus on üliõpilased - kõik muu - näiteks ravitöö - kuulub ka teistele raviasutustele, kuid üliõpilased on privileeg. Millise kogemuse saab üliõpilane õppetöö alguses, mõjutab teda kogu elu, eeskujud mõjutavad teda kogu elu."

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.