Autor: Mirjam Esperk • 17. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikum tunnustas Heidi-Ingrid Maaroosi

Tartu ülikooli emeriitprofessor Heidi-Ingrid Maaroos
Foto: kliinikum.ee
Kaheksateistkümnendal kliinikumi kevadkonverentsil "Odav kala, lahja leem" sai 19. kliinikumi preemia emeriitprofessor Heidi-Ingrid Maaroos.

Kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur: "Heidi-Ingrid Maaroos ei vaja väga palju tutvustamist. Ta on natukene lõhestunud isiksus - gastroeneroloog ja samas väga palju panustanud perearstindusse. Tema uurimisteemad on teda kaugele viinud. Tema otseste ja kaudsete õpilaste arvu ei suuda keegi kokku lugeda. Ta on saanud hulgaliselt tunnustusi, kuid ta arvab, et kliinikumi preemia on üks neist vägevamatest."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099