Autor: Triin Tabur • 19. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Danilov: tuleb vähendada vaesust ja joomist

TÜ Kliinikumi juhatuse liige ja endine haigekassa juht Hannes Danilov.
Foto: ÄP/Andres Haabu
Meditsiiniuudiste küsimusele, kuidas tõsta tervena elatud aastate arvu, vastas TÜKi juhatuse liige Hannes Danilov.

Hannes Danilov: "Oluliselt ei ole vähenenud haigestumine südame-veresoonkonnahaigustesse ja vähki. Mõlema haiguse elulemus on kasvanud, kuid tendents on varasema haigestumise poole, mis vähendab tervena elatud aastate arvu. Sellest tulenevalt on järjest rohkem vaja pöörata tähelepanu nende haiguste varasele avastamisele ja haige süsteemsele käsitlusele erinevate tervishoiu tasandite vahel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099