Autor: Triin Tabur • 15. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jurist: mittesüülisus sobib ka Eesti tervishoidu

Janus Paurman, jurist.
Foto: http://tederlaw.ee
Advokaadibüroo Teder jurist Janus Paurman kõneles augustis toimunud arvamusfestivalil, et kuna meditsiinialased vaidlused on enamjaolt delikaatset laadi, saavad paljud neist kõigi osapoolte huvides lahenduse enne igasugust kohtuskäimist kokkukeppe teel.

Paurmani sõnul ei ole me oma kultuuriruumis harjunud hagema – kardame kohtuinstantsi, see on aeganõudev ja raske tee. "Mõned kaasused saavad lahendi juba esimeses kohtuastmes, parimad kaasused aga on muidugi need, mis ei jõuagi kohtusse," ütles Janus Paurman.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099