Südameapteegi juhatus laienes

Evelin Härma
Evelin Härma

Pharma Holding OÜ Südameapteegid omanikfirma esindaja Tarmo Laanetu laiendas ettevõtte juhatust ning nimetas uute juhatuse liikmetena ametisse finantsjuhi Eveli Adrikorni ja müügiosakonna juhi Evelin Härma. Juhatuse esimees ja tegevjuht on Risto Laur, kes asus ametisse tänavu aasta augustis.

“Apteekide turul on täna oluline aeg. Uus seadusandlus ning inimeste muutunud ootused apteekidele nõuab erinevate oskuste ja teadmiste kaasamist tippjuhtimisse,” lausus Pharma Holding Südameapteegid tegevjuht Risto Laur ning lisas, et Südameapteegid on viimase kahe aasta jooksul teinud olulise hüppe nii äritulemuses kui ka organisatsiooni arengus. Meeskond, kelle hulgast on välja kasvanud ka uus juhatus, jätkab kasumliku kasvu strateegiat. 

Pharma Holding Südameapteegid juhatus on alates tänasest kolmeliikmeline, kuhu peale juhatuse esimehe ja tegevjuhi Risto Laur`i kuulub ettevõtte finantsjuht Eveli Adrikorn ja müügiosakonna juht Evelin Härma

“Apteek ei ole koht, kuhu tulla ainult siis, kui haigus käes. Tänane Südameapteek keskendub tervise hoidmisele ja haiguste ennetamisele,” lausus müügiosakonna juhataja ja juhatuse liige Evelin Härma ning lisas, et uue tähenduse proviisori kutses on saanud nõustav klienditeenindus. Seetõttu on eriti hea tõdeda, et klienditeenindust hindava Dive viimase uuringu alusel on Südameapteegi soovitusindeks kõrgem, kui valdkonna keskmine Eestis. 

Südameapteegi finantsjuhi ja juhatuse liikme Eveli Adrikorn`i sõnul on ettevõte teinud tugeva äritulemuse, hoides fookuses kasumlikku kasvu. 2016. aastal kasvas Südameapteekide käive aasta varasema ajaga võrreldes 14% ning tegi seda kasumlikult.

Pharma Holding OÜ omaniku Tarmo Laanetu sõnul on tal hea meel jälgida Südameapteegi kasvu ning eelkõige seda, et organisatsioon on suutnud seestpoolt kasvatada tugevad juhid, kes toovad ettevõtte tundmise ja igapäevased kogemused strateegilisse juhtimisse. 

Pharma Holding Südameapteekide uus finantsjuht Eveli Adrikorn liitus ettevõttega 2015. aastal, töötades eelnevalt finantsanalüütikuna, keskendudes eelarvestamise ja raporteerimise süsteemi ülesehitamisele. 2007-2013 aastatel töötas Eveli Swedbank AS-s ärinalüütikuna ning 2013-2015 Premia Foods AS-s ja Nordic Foods Holding AS-s finantskontrollerina.

Juhatuse liige Evelin Härma töötab Südameapteegi müügiosakonna juhina alates 2016. aastast. Evelin on lõpetanud Tartu Ülikooli proviisorina ning läbi hilisema töökogemuse olnud nii ravimite hulgi- ja jaemüügiga seotud viisteist aastat, töötades  ravimifirmas Berlin-Chemie Menarini Eesti OÜ tootejuhina.

Pharma Holding OÜ Südameapteekide ketti kuulub 76 apteeki üle Eesti, seal hulgas valve- ja ööapteegid Tallinnas Tõnismäel ja Lasnamäel ning Tartu Ringtee ööapteek, andes tööd 364-le inimesele. Pharma Holding OÜ omanikeks on Põhjamaade jaekaubanduses tuntud Oskar Svensson (70%) ning Tarmo Laanetu (30%). Ettevõtte käive oli 2016. aastal 51,2 miljonit eurot, kasvades aastaga 14%.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.