Autor: Mirjam Esperk • 19. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanim Eestis käimasolev ravimiuuring algas 2007. aastal

Ravimiametile esitatud kliiniliste uuringute taotluste arv aastate ja faaside kaupa
Foto: Ravimiamet
Tänavu 1. septembri seisuga oli Eestis käimas või algamas 221 kliinilist uuringut. Osad uuringud on pikaajalised ja kestavad aastaid. Näiteks vanim käimaolev uuring algas juba 2007. aastal, räägib ravimiameti peadirektori asetäitja Katrin Kiisk.

Milline on olnud viie aasta statistika – kui palju viidi Eestis läbi ravimiuuringuid ja mis haiglates? Kus viidi läbi kõige rohkem ravimiuuringuid?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099