Tiina Uuetoa on ITK aasta arst

Dr Tiina Uuetoa.
Dr Tiina Uuetoa.

Ida-Tallinna Keskhaigla aasta arsti 2017 tiitli pälvis südamekeskuse juhataja ja arst Tiina Uuetoa.

Haigla teates tuuakse välja, et Tiina Uuetoa on andnud märkimisväärse panuse haigla kardioloogia eriala arendamisse. Ta on Eesti hüpertensiooni ühingu juhatuse liige, Eesti kardioloogide seltsi südamepuudulikkuse töögrupi juht, Euroopa hüpertensiooni spetsialist, Eesti naise tervise assotsiatsiooni president ning väga aktiivne veel teisteski erialastes organisatsioonides. 

"Tahan tänada kõiki, kes minu tööd on märganud ja minu nominatsiooni üles seadsid – ainuüksi see oli suur tunnustus," lausus aasta arstiks valitud Tiina Uuetoa, soovides uuel aastal olla senisest veelgi tublim ja aktiivsem.

Aasta arstidena leidsid äramärkimist veel günekoloog Valeria Angioni, üldkirurg Rita Timmer, laboriarst Marina Ivanova, hooldusarst Riho Paesüld ja silmaarst Maire Geršman.

Aasta õendustöötajaks 2017 kuulutati emandusnõuandla ämmaemandusjuht Silja Staalfeldt-Rahumägi ning aasta hooldustöötajaks neuroloogiakeskuse hooldaja Heidi Naur-Šunkina.

Lisaks kuulutati välja ka aasta kliiniline tugispetsialist (apteegi proviisor Liisa Eesmaa), aasta mittekliiniline spetsialist (meditsiinitehnika kvaliteediinsener Olga Turgeneva), aasta sekretär (Riina Urvaste), aasta klienditeenindaja (Tatjana Jatel) ning aasta puhastusteenindaja (Elena Plinte).

Aasta töötajate kõrval õnnitleti ja tunnustati ka tublisid arste, kes viimaste aastate jooksul oma haiglatöö kõrvalt ka doktorikraadi on kaitsnud – allergoloogia-immunuloogia keskuse juhataja  Krista Ress, onkoloog Marju Kase, ortopeed Vahur Metsna ning töötervishoiuarst Evelyn Aaviksoo.

Samuti oli lõppev aasta eriline haigla konverentside vallas, sest aset leidis järjekorras juba 15. sisekliiniku konverents. Erilise tänu teenisid selle eest konverentsi palju panustanud kuldsuud  Anu Hedman, Tiina Uuetoa ja Toomas Toomsoo ning konverentsisarja algataja, eestvedaja ja moderaator Ene Mäeots.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.