Autor: Triin Tabur • 18. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Praxis: residentuur vajab miinimumstandardeid

Eesti Nooremarstide Ühenduse esindaja Rille Pihlak.
Foto: ÄP/Julia-Maria Linna
Praxise hinnangul on arstide residentuuris peamine probleem õppe kvaliteedi ebaühtlus.

Värske Praxise poliitikaanalüüs „Residentuur Eestis  – kuidas edasi?“ võtab luubi alla Eesti arstide residentuuriõppe. Teadaolevalt on tegu esimese põhjaliku analüüsiga, kus residentuuri käsitletakse terviklikult, erialade üleselt. Kuigi tervishoiu osapooled on residentuuri süsteemiga üldiselt rahul, toob analüüs välja mitmeid põhimõttelisi ja reageerimist vajavaid kitsaskohti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099