Autor: Violetta Riidas • 29. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänavsuu: tegutsen, kuni jaksan

Kingitud Elu juht Toivo Tänavsuu käib ka ise tihti korjanduskastiga rahva seas.
Foto: Terje Lepp
Meeditsiinimõjutaja 2017 Toivo Tänavsuu vastas küsimustele, mis on fondi tegutsemise ajal tema enda arusaamades muutunud ja mis annab talle jõudu jätkata.

Mis on Sinu suhtumises ja teadmistes muutunud nende aastate jooksul, kui oled fondi vedanud?  Fond asutati teatavasti 2014 veebruaris. Eelkõige kaks asja on muutunud. Esiteks on mind selle ajaga enim üllatanud see, kuivõrd vähiteema Eesti inimestele korda läheb ning millise kambakaga on Eesti inimesed valmis oma inimeste elude eest võitlema. Ehk siis ma ei osanud 2014. aastal kindlasti ette näha, et 2017. aastal kogume annetustena üle 1,5 miljoni euro ja toetame 100 inimest. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099