Autor: Siret Trull • 2. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2017: eesistumine, Brexit ja ID-kaardi turvarisk

Ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp
Foto: Veiko Tõkman / ÄP
Vaadates tagasi aastale 2017 saab välja tuua mitu olulist siseriiklikku, aga ka rahvusvahelist sündmust, kirjutab ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp.

Euroopa koostöövõrgustiku kõigil tasanditel oli arutusel BREXITiga seonduv. Londonis asuva Euroopa ravimiameti uus asukoht on nüüd teada, see saab 2019. aastast olema Amsterdamis. Nende muutuste valguses on oluline säilitada ravimivõrgustiku jätkusuutlikkus. Kui Ühendkuningriik lahkub ravimite koostöövõrgustikust, väheneb ravimiekspertide hulk kogu Euroopa jaoks. Ei saa välistada, et Ühendkuningriigis asuvate ravimitehaste-edasimüüjate toodang jääb ülejäänud Euroopa jaoks kolmandast riigist impordilube vajavaks toodanguks, mis võib tekitada ravimite kättesaadavuse häireid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099