Autor: Siret Trull • 9. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid kritiseerivad tervisekeskuste raha suunamist Viljandisse

Eesti Perearstide Seltsi juht Le Vallikivi
Foto: Eiko Kink / Äripäev
Eesti Perearstid Selts saatis sotsiaalministeeriumile järelpärimise tervisekeskuste investeeringutoetuste II vooru kohta. Selts on seisukohal, et tervisekeskuste raha ei saa suunata HVA haiglate arendamisse.

Eesti Perearstide Selts (EPS) soovib täpsustada 3.01.2018 sotsiaalministeeriumi poolt väljastatud pressiteate „Riik aitab rajada tervisekeskused ka seni katmata piirkondadesse“ ja sellega kaasuva tervisekeskuste investeeringutoetuse tingimuste eelnõu sisu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099