Autor: Violetta Riidas • 27. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Danilov: kõik haruapteekide omanikud on sundseisus

Eesti Apteekide Ühenduse juhatuse uus liige 2018 märtsist Timo Danilov.
Foto: EAÜ
Eesti Apteekide Ühenduse juhatuse liige Timo Danilov kommenteeris plaani haruapteegid suurematest asulatest kaotada.

Eesti Apteekide Ühenduse (EAÜ) eesmärk on olnud juhtida tähelepanu, et 2015. aastal jõustunud proviisori omandinõue tekitas olukorra, kus mitte-proviisoritest omanikud ei saanud enam haruapteeke üldapteekideks ümber struktureerida, sest mitte-proviisoritest omanikud ei vastanud üldapteegi tegevusloa omajale esitatud nõuetele. Kahe järjestikku toimunud seadusemuudatuse koosmõjus lühenes mitte-proviisoritest omanikele ülemineku reaalne aeg üheksale kuule ja 11 päevale. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099