Autor: Siret Trull • 29. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jesse: digilahendustest enam on vaja suhtlusaega

Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse
Foto: Raul Mee / Äripaev
Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse on seisukohal, et digilahendused saavad küll tervishoiuteenuste osutamist efektiivsemaks muuta, kuid ei asenda siiski seda, mida arstid ja patsiendid kõige rohkem vajavad: suhtlusaega.

Connected Health klastri innovatsioonijuht Kitty Kubo on öelnud, et oleme Eestis e-tervise vallas uhked 1-2 teenuse üle, nagu digiretsept või e-konsultatsioon, aga need on digiteenuste võimalusi arvestades nn madalad viljad, mille noppimine on suhteliselt lihtne ja jõukohane paljudele. Peaksime liikuma siit edasi konkreetsete patsiente aitavate lahenduste juurde. Kas olete nõus?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708