Aaviksoo asub juhtima Laanetu firmat

Ain Aaviksoo asub juhtima Viveo Tervisekindlustust.
Ain Aaviksoo asub juhtima Viveo Tervisekindlustust.

Viimased kolm aastat sotsiaalministeeriumi asekantslerina töötanud Ain Aaviksoo siirdub erasektorisse.

Aaviksoo asub 2. aprillist juhtima Viveo Tervisekindlustust, mille eesmärk on luua uue põlvkonna tervisekindlustus eeskätt Eesti tööealistele inimestele.

"Riigi poolt pakutav ravikindlustus tegutseb oma võimaluste piires. Samas on just viimastel aastatel nii inimeste nõudmised kui ka tööandjate huvi oma töötajaid toetada kasvanud ning tekitanud rahulolematuse tervishoiusektori senise korraldusega. Muudatuste vajalikkus on selge kõigile osapooltele, seetõttu on praegu hea võimalus jõud ühendada ning kutsuda uue partnerina laua äärde tööandjad," sõnas Aaviksoo.

Just tööandjate kaasamine on Aaviksoo hinnangul võtmesõna, mis lubab täiendavalt motiveerida inimesi oma tervise eest hoolitsema ning teiselt poolt tagab neile kiire ja sujuva jõudmise vajalike tervishoiuteenusteni nii pea, kui tervisemure tekib. Samuti saab Aaviksoo varasemat kogemust ära kasutades käivitada mugavaid e-tervise lahendusi, millega teistes eluvaldkondades oleme juba harjunud.

Viveo asutaja Tarmo Laanetu sõnul on era tervisekindlustusel tekkimas üha selgem koht Eesti tervishoiusüsteemis. "Aini kogemus ja analüütiline vaade sektoris toimuvale täiendavad hästi Viveo visiooni Eesti tervishoiusüsteemi tulevikust. Paljude Euroopa Liidu riikide näite varal aitab era- ning solidaarsüsteemide koostöö ja patsientide navigeerimine oluliselt kaasa haigusjuhtude efektiivsele ravile ning rahaliste ressursside optimaalsele kasutamisele," sõnas Laanetu.

Ain Aaviksoo on töötanud Eesti tervishoiuvaldkonnas 18 aastat. Viimased kolm aastat juhtis ta asekantslerina sotsiaalministeeriumi e-teenuste arengut ja innovatsiooni. Aaviksoo lahkub sotsiaalministeeriumist poolte kokkuleppel. 

Viveo Tervisekindlustuse asutaja on lisaks Laanetule ka ettevõtja Raul Källo.

Källo on üle kahekümne aasta pakkunud eksklusiivseid ja innovaatilisi kindlustuslahendusi valitud globaalsetele korporatiivklientidele. Täna juhib Källo AS Vandeni Kindlustusmaaklerit ning The Magnitude’i Londonis.

1995. aastast tervishoiusektoris tegutsev Laanetu on üks Veerenni Tervisekeskuse loojaid ning Südameapteegi ja Confido erameditsiinikeskuse omanikke.

Uus ettevõte on hetkel tegelemas partnervõrgustiku loomise ja teenuste ettevalmistamisega.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.