Täna saab kuulata rektorikandidaatide väitlust

Tartu Ülikooli rektorikandidaat professor Toomas Asser
Tartu Ülikooli rektorikandidaat professor Toomas Asser

Täna kell 16.15 kohtuvad Tartu Ülikooli rektorikandidaadid professor Toomas Asser ja professor Margit Sutrop avalikul väitluskoosolekul, kus neil on võimalus tutvustada oma programmi põhiseisukohti ja vastata ülikoolipere küsimustele.

Väitluskoosolekut ülikooli peahoone aulas juhib TÜ riigimajanduse ja majanduspoliitika õppetooli juhataja, teadus- ja innovatsioonipoliitika professor Kadri Ukrainski. “Väitlema asuvad väga tugevad rektorikandidaadid, kes on mõlemad ennast tõestanud ülikooli juhtimiskogudes ja kellel on selja taga ka valdkondade tugev toetus. Tuleb põnev arutelu,” sõnas Ukrainski.

Kummalgi kandidaadil on väitluskoosoleku alguses kümme minutit oma olulisimate seisukohtade tutvustamiseks. Sellele järgnev debatt jaguneb kahte teemaplokki: Tartu Ülikooli strateegiline juhtimine ning Tartu Ülikooli roll Eestis ja maailmas. Lõpuks vastavad kandidaadid saalisviibijate küsimustele.

Umbes kaks tundi kestvast debatist teeb otseülekande UTTV. Kohapeal on tagatud sünkroontõlge inglise keelde.

Ülikooli töötajatel ja üliõpilastel oli võimalus esitada rektorikandidaatidele kirjalikult anonüümseid küsimusi juba enne koosolekut. Esitatud saja küsimuse teemadering ulatub ülikooli üldisest arengust ja rahvusvahelistumisest kuni doktoranditoetusteni. Professor Asseri ja professor Sutropi kirjalikud vastused avaldatakse jooksvalt ülikooli kodulehel alates 4. aprillist.

TÜ rektori valimised toimuvad 26. aprillil kell 12 peahoone aulas. Uue rektori ametiaeg algab 1. augustil 2018.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.