Autor: Violetta Riidas • 24. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERH pani paika järgmise kahe aasta sihid

Uus arengukava esitati nõukogule ja sai nõukogu heakskiidu 17. aprilli korralisel kohtumisel.
Foto: PERH
Põhja-Eesti Regionaalhaigla kinnitas kahe järgmise aasta arengukava, kus on uuesti sõnastatud missioon, visioon, väärtused ja eesmärgid.

Regionaalhaigla nõukogu kinnitas regionaalhaigla uue arengukava aastateks 2018-2020, kus on esitatud haigla uus missioon, visioon ja väärtused, uued strateegilised eesmärgid ning pikaajaline rahavoo prognoos. Nõukogu märkis, et tegemist on põhjaliku ja väga huvitava dokumendiga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099