Autor: Violetta Riidas • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaa messil conhIT vaadati tervishoiu tulevikku

conHIT toimus Berliini messikeskuse neljas suures hallis.
Foto: Violetta Riidas
17.-19. aprillini toimus Berliini messikeskuses Saksamaa suurim ja Euroopa üks juhtivaid tervishoiu IT messe conhIT (Connecting Healthcare IT). Messi eesmärk oli kokku viia ITarenduste loojad ja meditsiinivaldkonna otsustajad, et parandada tervishoiusüsteemi jätkusuutlikkust ning digitaalset arengut.

Mess on aasta-aastalt kasvanud nii eksponentide kui ka külastajatelt arvult, ulatudes tänavu ligi 600 eksponendi ja enam kui 10 000 külastajani. Juba messi esimese päeva pärastlõunal oli rahvast murdu ja töö boksides toimus täie hooga. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708