Autor: Kadi Heinsalu • 5. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamro juht taotleb apteekide omandipiirangute kaotamist

Tamro Eesti juht Leon Jankelevitsh
Ravimite hulgimüügifirma ja apteegiketi omaniku Tamro Eesti juht Leon Jankelevitsh edastas valitsuse liikmetele seisukohad apteegireformi osas, mille eesmärgid on pärast paariaastast pausi taas arutlusele võetud ka poliitikute vahel.

Teema puudutab ravimiseaduse muutmise eelnõu. Tamro Baltics tegevjuht ja Tamro Eesti juhatuse liige Leon Jankelevitshi kõrvutab ja kommenteerib oma pöördumises sotsiaalministeeriumi 26. juunil valitsusele tehtud ettepanekus valitsusele toodud väiteid omapoolsete faktidega. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099