Autor: Siret Trull • 2. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ja Läti korraldavad vaktsiinide ühishanke

Foto: Scanpix/ PantherMedia
Juulis kuulutasid Eesti sotsiaalministeerium ja Läti terviseamet välja ühishanke rotaviirusvaktsiini ja heksavalentse vaktsiini ostmiseks. Sarnaseid ühishankeid on korraldatud aastast 2015.

Praegu käimas olev riigihange on korraldatud Eesti Vabariigi Sotsiaalministeeriumi ja Läti Vabariigi Terviseameti (National Health Service of the Republic of Latvia) ühishankena. Juhtiv partner on Eesti sotsiaalministeerium, kes Läti terviseameti delegeerimiskirja alusel esindab hankemenetluses partnereid kuni raamlepingu sõlmimiseni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099