Autor: Siret Trull • 17. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõuded kiirabibrigaadidele uuenevad

Foto: Raul Mee / Äripaev
Sotsiaalministeeriumis on ettevalmistamisel eelnõu, millega kaasajastatakse kiirabibrigaadide koosseisu ja varustuse nõudeid ning tööjuhendit.

Augustis kohtus sotsiaalministeerium kiirabide, terviseameti ja haigekassaga esindajatega sotsiaalministeeriumi tervisesüsteemi arendamise osakonna nõunik Kristel Siimani kinnitusel jõuti kiirabibrigaadidele esitatavate nõuete uuendamisel suurtes põhimõtetes konsensusele. Eesti Kiirabi Liit vaatab Siimani sõnul praegu üle määruse lisasid (oskusnõuete, varustuse loetelu) ja uuendab vastavalt kehtivale meditsiinipraktikale. Seejärel alustatakse ametlike kooskõlastusringidega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099