Mehed ei nuta, kuid magada tahavad ikka!

Koostöös Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga 12. oktoobril Tallinnas toimuv interdistsiplinaarne unemeditsiini konverents pakub teema kohta infot iga eriarsti aspektist ja uut infot kõigile, kelle patsiendid võiksid uneprobleemidega kimpus olla.

Konverentsi ideed toetab pühendumine filmile. PERHi  pulmonoloogi ja rahvusvahelise akrediteeringuga unemeditsiini eksperdi Erve Sõõru initsiatiivist alguse saanud põnev konverents on pühendatud kultusfilmi „Mehed ei nuta“ 50. aastapäevale. Seetõttu annab konverentsile avalöögi hoopis filmiguru Peeter Simm ja näeme katkeid filmist.

Konverentsi sisu on üles ehitatud nii, et pärast diagnostikat ja raviaspekte minnakse sügavamale. Käsitletakse ärevushäirete ja une seost (dr Merit Kudeviita), kanepi mõju unele (dr Mari Järvelaid) ja ravimite mõju unele(proviisorõppe tudeng Kaspar Kaju), uinutite kasutamist Eestis (dr Katrin Põld).

Doktor Erve Sõõru peab ettekande uneapnoe ravist ja ravisoostumusest. Tema kõrval on ettekandeid veel pulmonoloogidelt Marily Jaagor (salajastest unehäirijatest) ja Heli Paalistelt (mitteinvasiivsest ventilatsioonist). Oma vaatenurga teemale annavad ka kõrva-nina-kurguarst Annika Jussi ja näo-lõualuukirurg Peeter Viidebaum.

Registreerimine ja kava täpsemalt siit.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.