Kliinikumi uus juhatus alustas tööd

Priit Eelmäe, TÜKi uus juhatuse esimees.
Priit Eelmäe, TÜKi uus juhatuse esimees.

Täna, 1.oktoobril on esimene tööpäev Tartu Ülikooli Kliinikumi uuel viieliikmelisel juhatusel.

Juhatuse esimehe Priit Eelmäe meeskonda kuuluvad juhatuse liikmetena ravijuht dr Andres Kotsar, infotehnoloogiajuht Kati Korm, finantsjuht Maret Tark ning haldusjuht Marek Seer.

Priit Eelmäe sõnul ootab ta huviga uude ametisse asumist. "Kliinikum kui Eesti meditsiini lipulaev peab jätkama organisatsioonina, kus säilib nii akadeemilisus, aga teisalt ka ülikoolihaiglale omane uuendusmeelsus," ütles ta.

Eelmäe soov on, patsiendid saaksid just kliinikumis kõige kvaliteetsemat ja professionaalsemat ravi ning et ülikoolihaigla ravitööalased kogemused aitaksid edendada õppe-, teadus- ja arendustööd. See eeldab koostööd kliinikute, võrgustunud ja piirkondlike haiglate, Tartu Ülikooli, Tartu linna, kutseliitude, ametiühingute ning Eesti Vabariigi erinevate institutsioonide vahel, aga ka rahvusvaheliste pädevuskeskustega. "Seega loodan heale koostööle ja olen veendunud, et koos kõikide kliinikumi töötajatega suudame muuta Tartu Ülikooli Kliinikumi veelgi patsiendikesksemaks ja väljapaistvamaks liidriks Eesti ja naaberriikide tervishoiumaastikul," lisas ta.

Kliinikumi uue juhatuse volitused algasid täna, 1. oktoobril ning kestavad viis aastat.

Uue juhatuse esimesel tööpäeval kell 13.00 lausuvad nõukogu esimees Urmas Klaas ning juhatuse esimees Priit Eelmäe L. Puusepa 8 maja galeriis tervitussõnad ja tutvustavad kliinikumi eesseisvaid eesmärke. Ajakirjanikel on võimalus küsimusteks ja intervjuudeks kell 13.30–14.30 L. Puusepa 8 E-korpuses asuvas patsiendiinfo keskuse ruumis E108.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.