Autor: Siret Trull • 7. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Medita on ametiga valeandmete teemal tänavu juba vaielnud

AS Medita Baltics omanik Kristo Ausmees
Foto: Eiko Kink / Äripäev
Möödunud nädalal alustas prokuratuur AS Medita Baltics tegevuse osas kriminaalmenetluse, uuritakse valeandmete esitamist terviseametile. Kliiniku esindajale Kristo Ausmehele ei ole tänaseni teada, milles täpselt neid kahtlustatakse.

„Jätkuvalt ei tea ma Medita esindajana, milles meid süüdistatakse. On kurb, et 2018. aasta Eesti Vabariigis kuuleb isik enda vastu algatatud menetlustest ajakirjandusest, prokuratuur pole meid sellest teavitanud,“ ütles Ausmees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099