Autor: Meditsiiniuudised • 17. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Haiglaapteekrite Seltsil on uus juhatus

Eesti Haiglaapteekrite Seltsi esimees Marko Urbala
Foto: Terje Lepp
Eesti Haiglaapteekrite Seltsi üldkogul valiti seltsile järgnevaks kolmeks aastaks uus juhatus.

7. detsembril toimunud üldkogu valis seltsile uue üheksaliikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad proviisorid Jüri Arjakse (PERH), Stig Benström (Kaitsevägi), Liisa Eesmaa (ITK), Kristjan Kongi (PERH), Jana Lass (TÜK), Marika Saar (TÜK), Kersti Teder (TÜK), Irja Uiboleht (TÜK), Marko Urbala (PERH). Seltsi juhatuse esimeheks valiti Marko Urbala.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099