Autor: Siret Trull • 10. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moodustati peremeditsiini infotehnoloogia arendusnõukogu

Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige Andres Lasn
Foto: Raul Mee / Äripaev
Loodava nõukogu ülesandeks saab selgitada välja ja prioriseerida peremeditsiini infotehnoloogilised vajadused ning toetada arendusprotsessis eri osapoolte huvidega arvestamist.

Tervise- ja tööminister allkirjastas eile käskkirja peremeditsiini infotehnoloogia arendusnõukogu moodustamiseks. Nõukogu ülesandeks saab selgitada välja ja prioriseerida peremeditsiini infotehnoloogilised vajadused, sealhulgas anda suunised peremeditsiini tarkvara baastingimuste määratlemiseks. Lisaks tulen nõukogul seada peremeditsiini infotehnoloogia arendusettepanekutele prioriteedid, mis on kooskõlas kehtivate õigusaktide ja arengukavadega. Seejuures tuleb nõukogul toetada peremeditsiini infotehnoloogia arendusprotsessis eri osapoolte huvidega arvestamist ja arendusplaanide kooskõlastamist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099