Uudised
Ainult tellijale

Perearstide juhi tagasivaade: väljakutseid jagus

Eesti Perearstide Seltsi president Le Vallikivi  Foto: Terje Lepp

Perearstidele jaoks on lõppev aasta olnud ääretult põnev ja sisaldanud hulgaliselt väljakutseid. Toon siinkohal välja, mis on toimunud Eesti Perearstide Seltsi (EPS) jaoks eriti prioriteetsetes valdkondades, kirjutab Eesti Perearstide Seltsi president Le Vallikivi.

Kvaliteetne perearstiabi. Kevadel 2018 saime valmis uuendatud perearstipraksiste kvaliteedijuhise (eelmine valmis 2009). Kvaliteedijuhis kirjeldab ära 10 aasta perspektiivis ideaalselt toimiva perearstipraksise, mille suunas hakkame samm-sammult liikuma. Näiteks on täiesti uute teemadena ära kirjeldatud finantsplaneerimine ja digitaalne turvalisus praksises. Samuti jätkus meie pikaajaline praksiste kvaliteedi auditeerimise traditsioon - nagu ka 2017. aastal, auditeerisime 2018 aastal koos külalisauditeerijatega 104 keskust, neist 54 olid algselt C-taseme keskused. 2017. aasta eest said A-taseme kvaliteedimärgise 2017.aastal rekordilised 85 perearstikeskust.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajalehe PDFidele
 • Tellimus sisaldab Meditsiiniuudiste uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

  Meditsiiniuudised.ee toetajad:

  Kadi Heinsalu
  Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
  Aet Trisberg
  Aet TrisbergAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0455
  Violetta Riidas
  Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
  Siret Trull
  Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
  Karin Tamm
  Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
  Kristi Kammer
  Kristi KammerMeditsiiniuudiste müügi- ja arendusjuhtTel: 507 9553