Autor: Meditsiiniuudised • 27. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstide juhi tagasivaade: väljakutseid jagus

Eesti Perearstide Seltsi president Le Vallikivi
Foto: Terje Lepp
Perearstidele jaoks on lõppev aasta olnud ääretult põnev ja sisaldanud hulgaliselt väljakutseid. Toon siinkohal välja, mis on toimunud Eesti Perearstide Seltsi (EPS) jaoks eriti prioriteetsetes valdkondades, kirjutab Eesti Perearstide Seltsi president Le Vallikivi.

Kvaliteetne perearstiabi. Kevadel 2018 saime valmis uuendatud perearstipraksiste kvaliteedijuhise (eelmine valmis 2009). Kvaliteedijuhis kirjeldab ära 10 aasta perspektiivis ideaalselt toimiva perearstipraksise, mille suunas hakkame samm-sammult liikuma. Näiteks on täiesti uute teemadena ära kirjeldatud finantsplaneerimine ja digitaalne turvalisus praksises. Samuti jätkus meie pikaajaline praksiste kvaliteedi auditeerimise traditsioon - nagu ka 2017. aastal, auditeerisime 2018 aastal koos külalisauditeerijatega 104 keskust, neist 54 olid algselt C-taseme keskused. 2017. aasta eest said A-taseme kvaliteedimärgise 2017.aastal rekordilised 85 perearstikeskust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099