Autor: Siret Trull • 9. aprill 2019

Psühhiaatrite seltsi uus juht on Anne Kleinberg

Lastepsühhiaater Anne Kleinberg
Foto: Julia-Maria Linna
5. aprillil asus Eesti Psühhiaatrite Seltsi presidendi ametisse Anne Kleinberg, kes tahab seista selle eest, et psühhiaatrite väga selge roll terve ühiskonna vaimse tervise probleemide lahendamisel ei katkeks.

Rääkides oma esimestest mõtetest uues ametis ütles Kleinberg, et tema ülesandeks on hoolt kanda, et psühhiaatrid säilitaksid neile omase meelekindla, eetiliselt kaalutud ja visa võime seista oma patsientide ja eriala huvide eest. „Meie patsientide ravivõimalused nii eri teenuste kättesaadavuse, nende omavahelise seostatuse kui näiteks regionaalse võrduse printsiibist lähtudes on selgelt ebapiisavalt lahendatud,“ tõdes ta. „Äärmuslikult üle koormatud kolleegide huvide eest seismine kuni tänapäevaste koolitusvõimaluste tagamiseni on kindlasti vajalik, et väga suure abi vajaduse ja ootuse surve all säilitada töö-ja kvaliteetse abi andmise võime.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099