Autor: Meditsiiniuudised • 10. mai 2019

Töötoas otsitakse lahendusi insuldipatsientide ravi paremaks korralduseks

Täna toimub Tallinnas erinevaid tervise- ja sotsiaalsüsteemi osapooli koondav töötuba, et leida koostöös lahendusi insuldipatsientide ravi terviklikumaks korraldamiseks. Töötoa organiseerija on haigekassa ja seda viivad läbi teenusedisainerid.
Haigekassa innovatsioonijuht <strong >Kitty Kubo.</strong>
Foto: Haigekassa

Insulti haigestub Eestis ligi 3524 inimest aastas. Ligi kolmandik insulti haigestunutest sureb esimese kuu jooksul ja kolmandik ei parane täielikult. Kuna insult põhjustab tihti võimetust enesega toime tulla, siis on see haigus riigile majanduslikult ja tööjõukulult suur koormus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708