Autor: Meditsiiniuudised • 21. mai 2019

Üliõpilased pakkusid lahendusi tervishoiu- ja meditsiinivaldkonna uuendamiseks

Esmakordselt Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonnas toimunud ettevõtlusaine käigus pakkusid üliõpilased lahendusi tervishoiu- ja meditsiinivaldkonna uuendamiseks. Nii sündis näiteks idee apteegibussist, nimistuta ja paindliku töögraafikuga perearstide tervisekeskusest ning arsti ja patsiendi keelebarjääri vähendavast meditsiinialasest tarkvarast.
Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna üliõpilased pakkusid kursuse raames välja ideid tervishoiu- ja meditsiinivaldkonna uuendamiseks.
Foto: PantherMedia

Aprillis ja mais said Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna üliõpilased võtta valikainet „Ettevõtluse võimalustest meditsiiniteadustes“. Kursus viis üliõpilased kokku tippekspertidega, kes on oma tegemistes ühendanud meditsiiniteadused, ettevõtluse ning erasektoris omandatud kogemuse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099