Autor: Siret Trull • 19. september 2019

Kliinikum võtab läbipõlemise teemat tõsiselt

Ülekoormus, läbipõlemine ja stress on seisundid, millesse kliinikumi juhatus suhtub täie tõsidusega, kinnitab TÜK juhatuse esimees Priit Eelmäe.
TÜ Kliinikumi juhatuse esimees Priit Eelmäe.
Foto: Meeli Küttim, Äripäev

Olenemata sellest, et kliinikum tööandjana püüab korraldada tööd tööstressi ennetades, võivad töötajaid mõjutada ka muud temast endast olenevad asjaolud. Kliinikum saab järgida töötaja tööaja piiranguid ja puhkeaja nõudeid tema kliinikumis töötamisel, kuid mitme tööandja juures töötamisel peaks seda tegema töötaja ise. Lisaks tööle mõjutavad töötajate üldist stressitaset tööst mitteolenevad asjaolud, näiteks isiklik elu ja ühiskondlikud muudatused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099