Ainult tellijatele
Autor: Meditsiiniuudised • 8. jaanuar 2020
Ainult tellijatele

Kuidas süüa end saja-aastaseks?

Täisterast, köögiviljast, pähklitest ja ubadest koosnev traditsiooniline menüü tõotab tugevat tervist ja pikka iga.

Autor: Pixabay

Üle 14 aasta tagasi kirjutas Dan Buettner National Geographicule maailma vanimatest inimestest. Vahepeal on ta pika eluea saladusi edasi uurinud. Hiljuti käis ta uuesti neljas pikaealisuse poolest tuntud vööndis (ta nimetab neid sinisteks vöönditeks), et saada rohkem teada kaua elamist soodustavatest toitudest, koguda ajaproovile vastu pidanud retsepte ja uurida, miks teatavad toidud paistavad eluiga pikendavat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708