Autor: Meditsiiniuudised • 8. jaanuar 2020

Kuidas süüa end saja-aastaseks?

Täisterast, köögiviljast, pähklitest ja ubadest koosnev traditsiooniline menüü tõotab tugevat tervist ja pikka iga.
Foto: Pixabay

Üle 14 aasta tagasi kirjutas Dan Buettner National Geographicule maailma vanimatest inimestest. Vahepeal on ta pika eluea saladusi edasi uurinud. Hiljuti käis ta uuesti neljas pikaealisuse poolest tuntud vööndis (ta nimetab neid sinisteks vöönditeks), et saada rohkem teada kaua elamist soodustavatest toitudest, koguda ajaproovile vastu pidanud retsepte ja uurida, miks teatavad toidud paistavad eluiga pikendavat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708