Autor: Meditsiiniuudised • 14. juuni 2021

Väikesaarte esmase abi andjad lihvisid koolituspäevadel oskusi

Möödunud nädalal toimunud Regionaalhaigla kiirabikeskuse väikesaarte üksuse koolituspäevadel osalenud Kihnu, Ruhnu, Vormsi ja Prangli esmase abi brigaadide liikmed said lihvida oma seniseid meditsiinialaseid teadmisi ja oskusi.
Regionaalhaigla kiirabikeskuse väikesaarte üksuse koolituspäevad.
Foto: Põhja-Eesti Regionaalhaigla

"Kuna väikesaartel osutavad meditsiinilist esmaabi eriväljaõppe saanud mittemeedikutest saareelanikud, on äärmiselt oluline nende teadmiste ja oskuste lihvimisse järjepidevalt panustada,“ selgitas Regionaalhaigla kiirabikeskuse juhataja dr Lilian Lääts ja lisas: „Koolituspäevadel on selles oluline roll - seekord said väikesaarte brigaadide liikmed osaleda erinevates töötubades: elustamine, trauma, ravimite manustamine, sidumine jmt.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708