Autor: Meditsiiniuudised • 30. juuli 2021

RAADIO: keskpäevane trenn on halb mõte

Suvekuumas tuleks keskpäevasest treeningust hoiduda, tõdeb Lääne-Tallinna Keskhaigla funktsionaaldiagnostika osakonna juhataja kardioloog Ene Pullisaar reedel 30. juulil Äripäeva Raadio Terviseuudiste saates.
Kardioloog Ene Pullisaar
Autor: LTKH

Seekordne suvi on olnud kuum ja päikseline nagu lõunamaades. Kuidas kuumus mõjub südamele ja mida teha, et organism ikka vastu peaks ja suve nautida lubaks? Millega peaks arvestama jooksmise ja rattasõiduharrastajad? Kas suvekuumas on mõistlik veel ka saunalavale minna?

Neile ja veel paljudele muudele suvesoojast ajendatud küsimustele vastab Äripäeva Raadios kl 15-16 vahel Lääne-Tallinna Keskhaigla funktsionaaldiagnostika osakonna juhataja kardioloog Ene Pullisaarega. Saadet juhib Violetta Riidas.

Saadet toetab Lääne-Tallinna Keskhaigla.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708