Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 30. juuli 2021
Kuula artiklit

RAADIO: keskpäevane trenn on halb mõte

Suvekuumas tuleks keskpäevasest treeningust hoiduda, tõdeb Lääne-Tallinna Keskhaigla funktsionaaldiagnostika osakonna juhataja kardioloog Ene Pullisaar reedel 30. juulil Äripäeva Raadio Terviseuudiste saates.
Kardioloog Ene Pullisaar
Foto: LTKH

Seekordne suvi on olnud kuum ja päikseline nagu lõunamaades. Kuidas kuumus mõjub südamele ja mida teha, et organism ikka vastu peaks ja suve nautida lubaks? Millega peaks arvestama jooksmise ja rattasõiduharrastajad? Kas suvekuumas on mõistlik veel ka saunalavale minna?

Neile ja veel paljudele muudele suvesoojast ajendatud küsimustele vastab Äripäeva Raadios kl 15-16 vahel Lääne-Tallinna Keskhaigla funktsionaaldiagnostika osakonna juhataja kardioloog Ene Pullisaarega. Saadet juhib Violetta Riidas.

Saadet toetab Lääne-Tallinna Keskhaigla.

RAADIO: keskpäevane trenn on halb mõte
Kuula artiklit

RAADIO: keskpäevane trenn on halb mõte

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099