Autor: Triin Tabur • 30. august 2021

Vaktsineerimise koordinaator: lühikese ajaga hoiakuid muuta on keeruline

Augustist oktoobri lõpuni töötavad maakondades COVID-19 vaktsineerimise koordinaatorid, kelle ülesanne on jagada infot ja nõustada, korraldada vaktsineerimise üritusi ning selgitada välja probleeme ja otsida neile lahendusi.
Augustist tegutsevad Eestis maakondlikud COVID-19 vaktsineerimise koordinaatorid.
Foto: Shutterstock

Haigekassa esindaja Evelin Trink kirjeldas, et vaktsineerimise koordinaatori ülesanded on info jagamine ja nõustamine vaktsineerimise korraldamise küsimustes; vaktsineerimise ürituste koordineerimine, kaasates vajalikke osapooli; vaktsineerimise probleemide kaardistamine ja lahenduste pakkumine ning osalemine iganädalastel töörühma kohtumistel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099