Autor: Triin Tabur • 12. oktoober 2021

Pilk haiglatesse: COVIDiga on intensiivis vaid üksikud vaktsineeritud

COVIDi kolmanda laine ajal on Põhja-Eesti Regionaalhaiglas intensiivravi vajanud või vajab praegugi 16 COVID-patsienti, nendest ainult üks on olnud vaktsineeritud. Sarnane pilt avaneb teistestki haiglatest.
PERHi juhatuse liige ja ülemarst Peep Talving.
Foto: Andres Haabu

Regionaalhaigla juhatuse liige ja ülemarst prof Peep Talving ütles, et suurhaigla on juba avanud plaanilise ravi arvelt täiendavaid COVID III astme intensiivravikohti ja erakorraliste haigete arvelt COVID-patsientide kohti EMOs. "Eskaleerimisplaan on Põhja meditsiinistaabi ja regionaalhaigla COVID-staapides kokku lepitud, staabid kohtuvad nii regulaarselt ja jooksvalt vastavalt vajadusele," sõnas Talving.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099