Autor: Margot Vent • 2. jaanuar 2023

Viljandi haiglas alustab vastuvõtte urogünekoloog Triin Kull

Viljandi haigla naistekliinikus alustab jaanuaris vastuvõtte günekoloog dr Triin Kull, kes on spetsialiseerunud urogünekoloogiale.
Dr Triin Kull hakkab Viljandi haiglas tegema urogünekoloogilisi vastuvõtte.
Foto: Viljandi haigla

"Urogünekoloogilisele vastuvõtule on oodatud naised, kellel on muresid kas urineerimise (urineerimishäired, uriinipidamatus), soole tühjendamise või vaagnaorganite allavajega," selgitas dr Kull. "Lisaks vastuvõttudele teen Viljandi haiglas urogünekoloogilisi operatsioone. Kindlasti võiksid urogünekoloogiliste muredega patsiendid pöörduda kohe kaebuste tekkel, kuna varasem diagnoosi püstitamine jätab võimaluse probleemi mitteoperatiivselt lahendada või lükata operatsiooni vajadus kaugemasse tulevikku," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099