Autor: Margot Vent • 3. märts 2023

GALERII: Konverentsikülastajate huvi stressiga seotud psüühikahäirete vastu oli tohutu

Neljapäeval Tallinnas Meditsiiniuudiste, Eesti Psühhiaatrite Seltsi ja Confido korraldusel toimunud ja stressiga seotud psüühikahäiretele pühendatud vaimse tervise konverents tõi kokku tavatult suure hulga huvilisi.
Tänavune vaimse tervise konverents tõi kokku tavatult suure hulga huvilisi.
Foto: Raul Mee

Konverentsi täiskasvanute stressiga seotud psüühikahäiretele keskendunud esimest sessiooni modereeris Jürgensoni perearstikeskuse doktor Le Vallikivi ja avasõnad ütles Tartu Ülikooli Kliinikumi psühhiaatriakliiniku juht doktor Andres Lehtmets. Ettekande tegid doktor Martin Kivivare Confido vaimse tervise keskusest, doktor Aleksandra Garkuša Kibuvitsa perearstikeskusest ja doktor Mari-Liis Laanetu Confido vaimse tervise kliinikust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708