Autor: Margot Vent • 2. märts 2023

Ragnar Vaiknemetsast sai üks kolmest terviseameti peadirektori asetäitjast

Endisest terviseameti hädaolukorra staabi juhatajast, tervishoiukorralduse ja toimepidevuse osakonna ning tervishoiu kriisideks valmisoleku osakonna juhatajast Ragnar Vaiknemetsast sai märtsis üks kolmest ameti peadirektori asetäitjast.
Ragnar Vaiknemets.
Foto: Terviseamet

Ragnar Vaiknemets jätkab tervishoiukorralduse ja toimepidevuse alal ehk hoolitseb koostöös partneritega selle eest, et Eesti tervishoiusüsteem oleks kohanemisvõimeline ja kättesaadav kõigile, toimides nii rahu kui ka kriisi olukorras.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099