Autor: Meditsiiniuudised • 17. aprill 2023

Tervisemuuseumis saab näha näitust unest ja magamisest

Eesti Tervisemuuseumis avatud näitus "Uneversum. Näitus unest ja magamisest" piilub magamistuppa ning pöörab tähelepanu une väärtusele ja tähtsusele meie igapäevases elus.
Doktor Erve Sõõru näituse "Uneversum" avamisel.
Foto: Aile Pilberg

"Tervisemuuseumi näitus unest ja magamisest on oluline verstapost ka Eesti unemeditsiinis. Alustasime eri erialade arstide-entusiastidena magamistoa ukse paotamist juba 25 aastat tagasi, et une teema Eesti meditsiini tuua. Liialt sageli ja kaua kohtasime kahtlevat ja pealiskaudset suhtumist," ütles näituse konsultandist kopsu- ja unearst Erve Sõõru. Ta lisas, et arstina oli interaktiivse näituse ettevalmistamine koos muuseumi töötajate ja Dada AD-ga põnev väljakutse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708