Autor: Meditsiiniuudised • 10. mai 2023

Tervishoiutöötajate koostöökonverents „MEIE 100“ Alexela Kontserdimajas

Täna ja homme toimub toimub tervishoiutöötajate koostöökonverents „MEIE 100“, kus antakse ülevaade tervishoiu värsketest arengutest nii digiarenduste, süsteemsete muutuste kui ka patsiendikäsitluse osas.
10.-11. mail toimuval tervishoiutöötajate koostöökonverentsil antakse ülevaade värskematest arengutest tervishoius.
Foto: Shutterstock

Ettekande teevad 70 tervishoiu arengu eestvedajat nii Eestist kui ka välismaalt ning konverentsil osaleb üle 600 tervishoiutöötaja. Konverentsi korraldajateks on Eesti Õdede Liit, Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliit ja Eesti Õendusjuhtide Ühing.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708