Autor: Meditsiiniuudised • 11. juuli 2023

Tairi Täht: Euroopa Liidu ravimireform õiglasema ja konkurentsivõimelisema ravimituru nimel

Euroopa Komisjoni ravimiregulatsiooni muutmise ettepanek annab võimaluse kujundada enam kui 20 aasta vanune EL ravimite õigusmaastik patsientide tänapäeva vajadustele ja Euroopa solidaarsetele väärtustele vastavaks.
Fotol:
Foto: Sotsiaalministeerium

Ravimivaldkonnas ootavad lahendusi mitmed murekohad: ravimite ebavõrdne kättesaadavus, puudujäägid patsientide ravivajaduste katmisel, üha süvenevad ravimite tarnekindluse probleemid, liiga kõrged hinnad riikide tervisesüsteemide jaoks, kirjutas ravimiosakonna nõunik Tairi Täht sotsiaalministeeriumi infokirjas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099