Autor: Kristel Härma, Kadi Heinsalu • 8. august 2023

Lahkunud juht ja töövaidlus: skandaalse kliiniku järeltulija vaevleb stardiga ja otsib investorit

Möödunud aasta novembris kaheksal korrusel avamist lubanud erakliinik Novel Clinic pole tänaseni tegevust korralikult käima saanud, on märke makseraskustest ning kevadel lahkus firmast alles äsja tööle võetud juht.
Novel Clinic pakub juba eri spetsialistide teenuseid, aga väikeses mahus. Maja on vaikne ja allkorrusel paiknev söögikoht üsna tühi.
Foto: Andras Kralla

Tallinnas Pärnu maanteele kerkinud Hepsori arendatud ärihoone on juba mõnda aega oodanud uude erakliinikusse sisse voorivaid patsiente, kelle tervisemurede ravimise ja ennetamisega pidi kaheksal korrusel tööle asuma ligi 100 arsti, õde ja spetsialisti. Maja on aga vaikne, ka allkorrusel tegutsev kohvik on enamasti inimtühi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708